Akif Çağatay Kılıç ve Mehmet Muş İlçe Başkanlığımızda

24 Haziran Seçim sonuçlarının başarısından dolayı Milletvekillerimiz İlçe Başkanlığımızı ziyaret etmeye devam ediyor.

Grup başkan vekilimiz Sayın Mehmet Muş ve Eski Bakanımız - Milletvekilimiz Sayın Akif Çağatay Kılıç İlçe Başkanlığımızı bugün 10:30'da ziyaret etti.

İstanbul ve Türkiye seçim sonuçlarıyla paralellik gösteren Bahçelievler'in sonuçları, 24 Haziran seçimlerinde 2 puan artış göstererek rekor kırdı. Erken seçime rağmen alınan bu sonucun mutluluğunu yaşayan teşkilatımızı, vekillerimizin gelmesi onure ediyor.

Grup Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Muş Ak Partinin kadına verdiği önemi vurgulayarak; ' Adalet ve Kalkınma Partisi olarak daima kadına önem verdik vermeye devam edeceğiz. Ailenin ve kadının önemini en iyi bilen parti olarak diğer partiler gibi sözde değil hayata geçirilmiş çalışmalar yapıyoruz.Kadın konusunda samimi ve hassas bir partiyiz. Partimizin muhafazakar yapısı kadına karşı yaklaşımı çok daha hassas bir hale getiriyor. 'diyerek  daima bi kadınların yanında olduğunu hissettirdi. Konuşmalarına 'En çok kadın parlamenter Ak Parti'de.' sözleriyle devam eden Muş, Ak Parti'nin Kadınlara siyasette de fırsat ayrıcalığını gözler önüne derdi.

 

 

Haberin görselleri