Bahçelivler'de 'SEVGİ YÜRÜŞÜ'

İlçemizde 24 Haziran seçimleri öncesi geleneksel 'SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ' büyük coşkuyla gerçekleşti...

24 Haziran seçimlerinin yaklaşmasının heyecanı ve coşkusunu dolu dolu yaşadığımız bu son günlerde geleneksel 'SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ',   adeta bayram havasında gerçekleşti.  Öncülüğünü İlçe Başkanımız Sayın Ramazan Açıkgöz ve Kadın Kolları Başkanımız Sayın Şeyma Aktaa'nın  yaptığı bu coşkulu yürüyüş, Milletvekili adaylarımız Mehmet Umur ve Ruken Kilerci'nin yanı sıra İl Başkan Yardımcımız Aysun Çelikller, Belediye Başkanımız Osman Develioğlu nun katılımıyla Basın Sitesi Seçim Koordinasyon Merkezinden İlçe Başkanlığımıza kadar ilerledi. 

Teşkilat mensuplarımız ve Ak Gönüller birlikte yüzlerce kişinin oluşturduğu   bu kutlama,  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgi ve bağlılığını anlatan sloganlarla halka sesleniş oldu. Evlerinin balkonundan,arabalardan,esnafımızdan alınan olumlu tepkiler, 24 Haziran sonucunu birkez daha gözler önüne serdi. Bu sonucun  mutluğunu yaşayan yönetimimiz, halka güller dağıtarak ufak dokunuşlarla yüzlerini güldürdü. İlçemizin en kalabalık merkezi olan Ferit Selim Paşa ve Fetih Caddesi 24 Haziran gecesinin ön provasını yaşadı.

İlçe Başkanımız ve Milletvekili adaylarımızın mini mitingiyle   Başkanlığımız önünde yürüyüşümüz son buldu.

Bu yürüyüş ile birlik berabeliğini herkese kanıtlayan AK Sevdalılar son güne kadar canla başla çalışarak 'DURMAK YOK YOLU DEVAM' diyor.