Bahçelievler Kadın Kolları Yorgunluk attı

Ak Kadınlar olarak 24 Haziran seçiminin yorgunluğunu Boğaz gezisiyle attık.

Bahçelievler İlçe Başkanımız Sayın Av. Ramazan Açıkgöz'ün Kadın Kolları teşkilatı ve aileleri için düzenlediği,   İlçe Başkan Vekili ve İlçe Yürütme Kurul Üyesi Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hızır Sözüer'in yönetiminde İlçe Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Şeyma Çeviker Aktaa ' nın katılımıyla düzenlenen organizasyona katıldık.  24 Haziran seçimlerinde ki üstün performansımızı tebrik eden  Açıkgöz 'Seçimlerdeki başarılı ve fedakarane çalışmaları için Bahçelievler İlçemiz Kadın Kolları Teşkilatımıza Teşekkür ediyoruz.Rabbim yar ve yardımcıları olsun.' mesajını gönderdi. 

      Boğaz Turuyla İstanbul'un tarihi değerlerinin oluşumunu ve çeşitli yaşanmışlıklarını rehberimizden dinleyip feyiz aldık, gururlandık. Tekirdağ ilimizin Çorlu ilçesinde yaşanan tren kazasında yaşamını yitiren kardeşlerimizi unutmayıp dualar edildi. Ailelerine sabırlar , yaralılara Allah'tan şifa diliyoruz. 

    Sıcak, samimi ortamın hüküm sürdüğü bu organizasyonda birlik ve kardeşlik mesajları ile evlerimize dağıldık. 

    Bize bu organizasyonu sağlayan başta Razaman Açıkgöz ve Şeyma Çeviker Aktaa 'ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.